21 januari 2018

Tummen upp

Det blev en bra teststimulering, vul:et i fredags hos IVF Falun visade en fin slemhinna på 9 mm efter 10 dagar med Femanest 1+0+2.  Så från i fredags tar jag nu 1 tab. Femanest + 1 tab. Provera på morgonen, ska äta dessa i tio dagar sedan ska jag få en blödning. Blödningen ska jag rapportera till Umeå. Det kändes lite konstigt att vara tillbaka på IVF i Falun, vi fick träffa Dr Samir. Hon är helt underbar =) Såg även Dr Staffan halta förbi, han är tydligen igång än trots sin ålder. Han är 70+.

Jag passade på och frågade ang. det här med att vi skulle betala 1000:- för ultraljudet, att vi tyckte att det rimmade illa. Samir sa att så ska det nog inte alls vara, hon sa vi brukar fakturera Umeå det ska inte ni betala. Men hon sa att det kanske gjort om detta så hon skulle kolla med sina kollegor och sedan ringa upp oss. Så senare på förmiddagen ringde en sekreterare från IVF Falun och berättade att det gjort fel i Umeå, och att vi inte alls skulle betala ultraljudet själva. Så det lönar sig att stå på sig och kolla med flera om det verkligen stämmer det man själv tycker låter orimligt.

Ha de gott!!

Kram från B

2 kommentarer:

  1. Bra att ni kollade upp det, det går ju så mycket pengar ändå vid ivf. Lycka till nu och vi håller tummarna för det ska gå bra! Kram Genus Longing

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Hur har det gått för er?

    SvaraRadera