9 mars 2016

Ev. Återföring V.11

Vi har repat på oss ifrån förkylningen, men är fortfarande hostiga och trötta. Inga hinder för att fortsätta äggdonationsbehandlingen, kollade nämligen upp det med Akademiska här om dagen.
Å idag har vi varit till dem på RPC och kollat min slemhinna. Den var ok, inte helt bra tydligen..lite för tunn 6,6 mm men läkaren trodde inte att det skulle bli något bekymmer utan att den skulle hinna växa på sig om/när det ev. blir återföring. Slemhinnan måste vara minst 7 mm för att man ska få göra återföring fick vi veta idag.

Våran donator hade flera äggblåsor, men de var tydligen väldigt små i dag när hon gjorde VUL. Det varken känns eller låter bra..suck!! De hade tagit blodprov på henne om hon skulle behöva höja dosen på injektionerna. Men jag fick i em veta av donatorn att dosen skulle inte höjas utan att hon skulle fortsätta med samma dos och göra nytt VUL på fredag och därefter fattas ett beslut om/när det blir äggplock.
Ååå hoppas hennes äggblåsor växa till sig nu så att de är fina på fredag..jämt ska de vara något och oroa sig för, trött jag blir! =(
Håller tummarna hårt!

Vi hörs på fredag!

Kram fr B

2 kommentarer:

  1. Hoppas äggblåsorna växer till sig bra!!!
    Jag håller tummarna!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja varför ska saker krångla? Blä för det ;) håller tummarna!!!

    SvaraRadera