11 september 2015

Bara vi två

I morgon är det fredag igen, fredag den 11 september och jag ska åter igen skriva läkemedelstentan..måtte det gå vägen den här gången!!

11 september ja, det datumet kommer man väl aldrig att glömma. Flygplanen som kraschade rakt in i skyskraporna på Manhattan i NY..usch!!

På lördag så blir det en tur till Uppsala och hotell övernattning bara jag och maken, bara vi två.
Ser fram emot det jättemycket. Tycker Uppsala är en väldigt fin stad med domkyrka och gamla byggnader. Å så blir det nog ett besök i Botaniska trädgården om vädret är okej. Så ser våran helg planering ut. Vad hittar ni på i helgen?

Jag pratade med reproduktionscentrum tidigare i veckan, och för min del så är det nu bara att ligga lågt, ha koll på menstruationerna och vänta, så hör de av sig när donatorn är redo.
Min livmoder måste få tid till läkning också. Jag hoppas den sköter sig..jag blöder inte längre och har inga kramper så jag tror det går i rätt riktning.
När jag pratade med dem passade jag på och frågade om min kommande mens kan bli försenad eller att den rent av uteblir, och ja det kan den fick jag till svar.

Den här veckan har jag påbörjat 5:2 dieten, jag ska ge den en chans på fyra veckor få se hur kroppen reagerar. En vän skrev att hon blev helt slut och orkeslös fast hon åt som man ska..jag tester få se.
Läste på en webbsida om en tjej som kombinerade 5:2 och LCHF och det gick jättebra för henne, hon rasade i vikt. Hon har även gett ut böcker om detta..kommer inte ihåg vad hon heter.
Så kanske jag ska testa de..eller så prövar jag en sak i taget, vi får se.

Nu är det dags för min skönhetssömn och vila hjärnkontoret för ett slag.

Ha det gott & var rädda om er!!

Kraam fr B

2 kommentarer:

  1. Vad pluggar du till?

    SvaraRadera
  2. Hoppas att din kropp snart läkt klart och att ni snart får göra ett försök till. Vi väntar på äl nu och sen fet om blasto överlever, 8;e försöket nu så vi får se. Lycka till med dieten, jag räknar kalorier nu och kör en lätt variant av 5;2 men slipper äta så lite. Sköt om dig gumman och lycka till med tentan! Kram

    SvaraRadera