7 maj 2014

Många turer

Ja så kan man väl sammanfatta det hela just nu. Dagens blodprov var inte så mycket bättre än i fredags, livmoderslemhinnan hade dock växt på sig och två okej äggblåsor finns i varje fall just nu..inte mycket att hurra för =(

Så idag blev vi rekommenderade att göra en insemination d.v.s att jag tar Ovetrellen (mognadssprutan) imorgon torsdag kl.20:00 och på fredag kl.13:00 besöker vi IVF-kliniken och där får maken lämna spermier och så centrifugeras dessa för att få fram den starkaste simmaren som efter någon timme sprutas in i min äggledaren och ägget som finns där. Då befruktas ägget där, förhoppningsvis och ger ett bra resultat.
Många turer är det..men väldigt spännande & fascinerande!!

Tycker att det här borde ju vara bättre för kroppen min att slippa bli störd i sitt arbete, jag tänker äggen plockas ju inte ut utan sköter sig mera själva i sin naturliga miljö. Hoppas, hoppas detta kan vara den rätta metoden för oss!

Återkommer snart!

Kraam till er alla










2 kommentarer:

  1. Så spännande. Kul att det kanske blir insemination och så skönt att slippa ännu ett ägguttag. Håller tummarna för er nu. Det behövs bebisar i början av 2015 :)
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Håller alla tummar och tassar som går här. massa lyckokramar

    SvaraRadera