26 oktober 2014

Besök i "Barnkammaren"

Fredagens ultraljud och provtagning, resulterade i att jag fick fortsätta med Menopur 450 IE. Samt att det blir nytt ultraljud och blodprovs tagning på tisdag 28/10. Eftersom läkaren inte tyckte att äggblåsorna såg tillräckligt stora ut ännu. Sedan upptäcktes något som troligen inte är en äggblåsa, men läkaren var inte helt säker. Hoppas det inte är en ny cysta bara...snälla låt det vara en äggblåsa!!!

Blodprovet hade däremot stigit bättre denna gång. Det går sakta men säkert framåt, bara hoppas att det ser ännu bättre ut vid nästkommande besök.

I lördags höll IVF-kliniken öppethus och firade att de funnits i 25-år i Falun

GRATTIS TILL IVF-KLINIKEN FALUN!!!!  =)

Det var tok mycket folk på kliniken, jättemycket barn och så vi då, jag & maken. Kändes allt lite psykiskt påfrestande när man såg och hörde alla små bäbisar och större barn. Men tänk va många barn som kommit till genom IVF, helt otroligt!!! Å vilken tur att denna hjälp finns!!

Vi köade som många andra för att få gå in i laboratoriet eller "barnkammaren" som min syster säger. Det var jättespännande att få ta del av hur det verkligen går till när de tar hand om kvinnans ägg och mannens spermier, och hur de följer processen och hjälper till på traven. Vi fick titta på spermier i mikroskop, hur de rörde sig. Det var jättekul att få se tyckte jag. Allt blev så mycket mera levande på något vis, kan inte sätta ord på det mer än så.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar