26 oktober 2015

Spermier levererade

Sådär nu är simmarna levererade av maken. Å läkaren har kikat på min slemhinna, han såg ingen slemsäck. Bara lite vätska vid livmodertappen, men det har var eller varannan kvinna så det var helt normalt inget avvikande sa han. Slemhinnan hade vuxit på sig mera också sedan i fredags. Då var den lite tunn, 6 mm. Idag 9,5 mm. Så skönt att allt såg bra ut =)

Det enda som var jobbigt idag var väl att det var med en läkarkandidat under VUL, en ung spjuver..usch!! Tycker det är nog jobbigt ändå att ligga där med skrevet i vädret för en manlig läkare..å så var det två..huua!!
Men det som jag störde mig mest på var att de inte ens frågade om det var okej att han var med..så dålig stil!!
Nu håller vi tummar & tår att äggen och spermierna gifter sig bra, och delar sig som de ska. Att Uppsala inte ringer innan torsdag och säger något tråkigt. Nu vill vi ha lite medvind här i seglen.
Äggen skulle få lite hjälp på traven genom att labbpersonalen gör mikroinjektion. Alltså puttar in spermierna i ägget, det gör så för att äggen har varit frysta.

Kram fr B

3 kommentarer:

  1. Fy vad dåligt av dem att inte fråga om det var okej. Trodde att det hörde till att man frågar en sådan sak. Håller tummen för att ni ska få ett perfekt ägg att sätta in =)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Här har vi hållt tummarna hela dan och kommer så att fortsätta med det.

    Massa kramar

    SvaraRadera
  3. Vilka bra nyheter. Nu är det verkligen er tur! Jag håller tummar och tår för återförning på torsdag :) Stor kram H

    SvaraRadera